Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Στην εταιρεία Λαζαρίδης, στη Θεσσαλονίκη, παρέχουμε αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή λίπανσης.

Με μακροχρόνια εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και άριστη εξειδίκευση εξελιχθήκαμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντιπροσωπεύουμε σήμερα αποκλειστικά και πανελλαδικώς την Teklube, αγγλική εταιρεία παραγωγής υγρών επεξεργασίας μετάλλων.

Παράλληλα, είμαστε συνεργάτες της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας παραγωγής ορυκτελαίων Shell, αλλά και της ελληνικής εταιρείας L.P.C. στις μάρκες Valvoline, Nipco & Avin.

Οι εξειδικευμένες συμβουλές μας σε θέματα λίπανσης, το μεγάλο απόθεμα προϊόντων, αλλά και οι άμεσες παραδόσεις αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μας, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Λίγα λόγια για την Teklube

Η Teklube αποτελεί μια εταιρεία παραγωγής λιπαντικών και υγρών κοπής μετάλλων διεθνώς αναγνωρισμένη, καθώς εξυπηρετεί χιλιάδες συνεργάτες σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με βασικό στόχο την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων, έχει καταφέρει να συνεργάζεται με τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες σε κλάδους όπως: αεροδιαστημική, βιομηχανία τροφίμων και κινητήρες οχημάτων.

Η Ιστορία μας

1969

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει το 1969, όταν ο ιδρυτής της, Λαζαρίδης Κωνσταντίνος, μπήκε στο χώρο της εμπορίας καυσίμων.

1984

Η επιχείρηση επεκτείνεται στο χώρο του εμπορίου λιπαντικών με τα προϊόντα της Shell στην Κεντρική Μακεδονία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρνει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο συγκεκριμένο κλάδο.

1986

Το αντικείμενο των λιπαντικών περνάει στα χέρια του υιού, Λαζαρίδη Παναγιώτη.

2000

Ίδρυση της εταιρείας με επωνυμία «ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» η οποία διατηρείται μέχρι και σήμερα.

2007

Η εταιρεία αποκτά τον τίτλο του Επιλεγμένου Συνεργάτη Λιπαντικών Shell από τη Shell Hellas.

2008

Η εταιρεία βραβεύεται ως Χρυσός Συνεργάτης λιπαντικών Shell.

2017

Η εταιρεία αποτελεί επίσημο έμπορο για την LPC ΑΕ για τα λιπαντικά Valvoline & Nipco.

2021

Ξεκινάμε τη διακίνηση προϊόντων AdBlue, με χαρτοφυλάκιο τα προϊόντα των εταιρειών Basf & BlueBasic.

2022

Ξεκινάει η αποκλειστική αντιπροσώπευση πανελλαδικώς των προϊόντων της εταιρείας Teklube, ηγέτη στον κλάδο της παραγωγής υγρών επεξεργασίας μετάλλων.

Βράβευση της εταιρείας μας ως ο Καλύτερος Επιλεγμένος Συνεργάτης Λιπαντικών Shell για το έτος 2022 στην Ελλάδα.